Retourbeleid

Hou er rekening mee dat je een geplaatste bestelling binnen 24 uur kosteloos kunt annuleren. Na het annuleren wordt het volledige bedrag binnen 1-3 werkdagen teruggestort via de betaalmethode waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Neem contact met ons op voor producten die defect of beschadigd geleverd worden. In deze gevallen zorgen wij voor terugbetaling of herverzending van de artikelen. U betaalt hiervoor niet en Posture Pro Fixer neemt alle kosten op zich. Wij hebben echter wel een foto/video van de beschadigde artikelen nodig om een herverzending of terugbetaling te verwerken.

Ons tijdsbestek is 14 dagen vanaf het moment dat een bestelling wordt geleverd. Als je niet tevreden bent met je bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice en dan zullen we je zo goed mogelijk proberen te helpen!

Voor retourneren/annuleringen kun je contact met ons opnemen via support@postureprofixer.com. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 CEST.

Hoe kan ik een terugbetaling aanvragen?

Om je artikel te retourneren, kun je ons een e-mail sturen naar support@postureprofixer.com

De retourtermijn is 14 dagen vanaf de bezorgdatum van de bestelling.

Artikelen dienen in nieuwstaat te verkeren. Als het artikel niet in nieuwstaat verkeert, kunnen we helaas geen terugbetaling doen.

Wie betaalt de kosten voor het retourneren?

Als het artikel beschadigd aankomt, betaalt Magische Poten de retourzending en stuurt de klant een retourlabel. Indien de klant zich binnen 14 dagen na levering van de bestelling bedenkt, betaalt de klant de kosten voor de retourzending.

Verzend uw retourzending NIET zonder het adres van ons internationale magazijn te bevestigen met onze klantenservice. Wij zijn niet aansprakelijk voor retourzendingen die naar het verkeerde adres worden verzonden.

 

Gebruikmaken van je 14 dagen geld-terug-garantie

Magische Poten biedt een 14 dagen geld-terug-garantie. Echter is deze garantie NIET van toepassing op:

  • Klanten die ontevreden zin over de kleur van het product dat ze besteld hebben.
  • Klanten die niet tevreden zijn met de maat van het product dat ze besteld hebben - We bieden maattabellen en referenties waarmee je rekening dient te houden voordat je een bestelling plaatst.
  • Klanten die hun artikel beschadigen na gebruik.
  • Klanten die de levering van het transportbedrijf weigeren.

Neem voor verzoeken en vragen over ons retour- en restitutiebeleid contact met ons op via support@postureprofixer.com